Pokličite nas

+386 (0)40 730 556

Pišite nam

info@parketarstvo-mijatovic.si

Storitev

Polaganje vinila

Polaganje vinilnih talnih oblog je postopek, ki se izvaja z natančnostjo in strokovnostjo, saj zahteva skrbno pripravo talne površine, izbiro pravih materialov in natančno izvedbo, da se doseže trpežna in estetsko privlačna talna obloga. Parketarstvo Mijatović ima bogate izkušnje na tem področju in se lahko pohvali s strokovno usposobljenimi ekipami, ki izvajajo tovrstne storitve. Spodaj je obsežen opis postopka polaganja vinila, kot ga izvajajo strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović:

1. Priprava površine:

  • Ocena stanja: Prvi korak je temeljita ocena stanja tal in podlage. To vključuje preverjanje ravnoteže, ravni in morebitnih poškodb na obstoječem tleh. Ugotavljanje stanja tal je ključno, saj omogoča ustrezno pripravo.

  • Čiščenje in niveliranje: Talna površina se temeljito očisti, odstrani se vsa umazanija in prah. Morebitne nepravilnosti ali izbokline se izravnajo, da se zagotovi enakomerna podlaga za polaganje vinilnih oblog.

2. Izbor vinilnih oblog:

  • Izbira materiala: Glede na prostor, namen uporabe in želje stranke se izberejo ustrezne vinilne obloge. Vinilne talne obloge so na voljo v različnih debelinah, vzorcih, barvah in teksturah, kar omogoča široko izbiro.

3. Priprava vinilnih oblog:

  • Razrez in prilagajanje: Vinilne obloge se natančno razrežejo in prilagodijo dimenzijam prostora. Strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović se osredotočajo na detajle, da dosežejo natančno prileganje oblog talni površini.

4. Lepljenje ali suho polaganje:

  • Lepljenje: Vinilne obloge se lahko pritrdijo s posebnim lepilom na pripravljeno podlago. To zagotavlja trpežno in trajno pritrjevanje oblog.

  • Suhopostavitev: V nekaterih primerih se vinilne obloge lahko položijo s suhopostavitvijo, kar omogoča enostavnejše odstranjevanje in zamenjavo, če je potrebno.

5. Zaključevanje in obrobni detajli:

  • Podnožja in zaključki: Vinilne obloge se zaključijo z uporabo posebnih podnožij in zaključkov, ki zagotavljajo estetski videz in dodatno zaščito ob robu talne površine.

6. Čiščenje in vzdrževanje:

  • Navodila za čiščenje: Po končanem polaganju strankam nudimo navodila za pravilno čiščenje in vzdrževanje vinilnih oblog, da se ohrani njihova dolgotrajna privlačnost in funkcionalnost.

Polaganje vinilnih talnih oblog je postopek, ki zahteva izkušnje in strokovnost, saj je ključnega pomena za dolgoročno zadovoljstvo s talno površino. Strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović imajo znanje in opremo, ki omogočajo kakovostno polaganje vinila, ki bo vašim prostorom dodalo estetsko privlačnost in funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo. S tem postopkom bo vaša talna obloga trajala vrsto let in ohranila svoj čar.

Projekti & Galerija

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo končanih projektov, ki pričajo o naši predanosti kakovosti in estetiki. Vsak projekt je edinstven, a vsak izmed njih odraža našo strast do ustvarjanja popolnih talnih površin. V galeriji boste našli raznolike primere našega dela, vključno s čudovito položenimi parketi, sodobnimi vinili, elegantnimi laminati in še več. Prepustite se navdihu in nas kontaktirajte, da vam pomagamo uresničiti svoje talne sanje.

Parketarstvo Mijatović
Nikola Mijatović S.P.

Kontakt

NA VOLJO VSE DNI V TEDNU!

Pokličite nas na telefon ali nam pošljite povpraševanje.

© 2023 Created by Jadan.si