Pokličite nas

+386 (0)40 730 556

Pišite nam

info@parketarstvo-mijatovic.si

Storitev

Polaganje parketa

Parketarstvo Mijatović se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in vrhunsko strokovnostjo na področju polaganja parketa. Njihovo znanje in predanost tej obrti so postali sinonim za kakovostno in estetsko dovršene talne površine. Spodaj je podroben opis postopka polaganja parketa, ki ga izvajajo strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović:

1. Načrtovanje in svetovanje:
Vsak projekt se začne z natančnim načrtovanjem in svetovanjem. Strokovnjaki podjetja Parketarstvo Mijatović bodo pozorno prisluhnili vašim željam, predlagali ustrezne materiale in oblikovne rešitve ter vam pomagali izbrati parket, ki bo najbolje ustrezal vašemu prostoru in okusu.

2. Priprava podlage:
Ključnega pomena za trajnostno parketarsko delo je ustrezna priprava podlage. Tla morajo biti ravna, čista in suha, da se preprečijo morebitne težave v prihodnosti. Strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović bodo izvedli potrebne korake, kot so niveliranje in čiščenje, da zagotovijo idealno podlago za parket.

3. Polaganje parketa:
Ko je podlaga pripravljena, se lahko začne proces polaganja parketa. Strokovnjaki bodo natančno izmerili in razporedili parketne elemente, upoštevajoč izbrani vzorec polaganja (npr. ribja kost, klasičen vzorec, diagonalno, itd.). To je kritičen korak, saj vpliva na končni videz in trpežnost parketa.

4. Lepljenje ali montaža:
Glede na vrsto parketa in površino se lahko uporabi ustrezna tehnika pritrjevanja. To vključuje uporabo lepila za parket ali suho montažo, odvisno od specifičnih pogojev.

5. Končna obdelava:
Po namestitvi parketa sledi končna obdelava, ki vključuje brušenje, lakiranje ali oljenje parketa. Ta korak je ključnega pomena za zaščito parketa pred obrabo in za poudarjanje njegove naravne lepote.

6. Čiščenje in vzdrževanje:
Po zaključku projekta vam bodo strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović svetovali o pravilnem vzdrževanju parketa, da bodo tla ostala lepa in funkcionalna še mnoga leta.

Parketarstvo Mijatović se lahko pohvali s tradicijo, ki združuje izkušnje, znanje in strast do ustvarjanja popolnih talnih površin. Njihova sposobnost združevanja kakovosti in estetike je zagotovilo za vrhunske rezultate, ki trajajo. Če iščete specialiste za polaganje parketa, boste pri Parketarstvu Mijatović našli zanesljive partnerje, ki bodo izpolnili vaše najzahtevnejše želje in pričakovanja glede talnih oblog.

Projekti & Galerija

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo končanih projektov, ki pričajo o naši predanosti kakovosti in estetiki. Vsak projekt je edinstven, a vsak izmed njih odraža našo strast do ustvarjanja popolnih talnih površin. V galeriji boste našli raznolike primere našega dela, vključno s čudovito položenimi parketi, sodobnimi vinili, elegantnimi laminati in še več. Prepustite se navdihu in nas kontaktirajte, da vam pomagamo uresničiti svoje talne sanje.

Parketarstvo Mijatović
Nikola Mijatović S.P.

Kontakt

NA VOLJO VSE DNI V TEDNU!

Pokličite nas na telefon ali nam pošljite povpraševanje.

© 2023 Created by Jadan.si