Pokličite nas

+386 (0)40 730 556

Pišite nam

info@parketarstvo-mijatovic.si

Storitev

Polaganje laminata

Polaganje laminata je priljubljena metoda za ustvarjanje elegantnih in trpežnih talnih oblog v domovih in poslovnih prostorih. Parketarstvo Mijatović je specializirano za kakovostno polaganje laminatnih talnih oblog in zagotavlja strokovno izvedbo v skladu s potrebami strank. Spodaj je obsežen opis postopka polaganja laminata, kot ga izvajajo strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović:

1. Priprava površine:

  • Ocena stanja: Prvi korak je temeljita ocena stanja tal in podlage. To vključuje preverjanje ravnoteže, ravni in morebitnih poškodb na obstoječem tleh. Ugotavljanje stanja tal je ključno, saj omogoča ustrezno pripravo.

  • Čiščenje in niveliranje: Talna površina se temeljito očisti, odstrani se vsa umazanija in prah. Morebitne nepravilnosti ali izbokline se izravnajo, da se zagotovi enakomerna podlaga za polaganje laminatnih oblog.

2. Izbor laminatnih oblog:

  • Izbira materiala: Glede na prostor, namen uporabe in želje stranke se izberejo ustrezne laminatne talne obloge. Laminatne obloge so na voljo v različnih vzorcih, barvah in teksturah, kar omogoča široko izbiro.

3. Priprava laminatnih oblog:

  • Rezanje in prilagajanje: Laminatne obloge se natančno razrežejo in prilagodijo dimenzijam prostora. Strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović se osredotočajo na detajle, da dosežejo natančno prileganje oblog talni površini.

4. Polaganje laminatnih oblog:

  • Zaklepni sistem: Večina laminatnih oblog uporablja zaklepni sistem, ki omogoča enostavno in trdno pritrjevanje oblog med seboj. Strokovnjaki pazijo, da so obloge pravilno nameščene in zaklenjene.

  • Lepljenje: V nekaterih primerih se laminatne obloge lahko lepijo na pripravljeno podlago. Uporablja se posebno lepilo za laminatne obloge.

5. Zaključevanje in obrobni detajli:

  • Podnožja in zaključki: Laminatne obloge se zaključijo z uporabo posebnih podnožij in zaključkov, ki zagotavljajo estetski videz in dodatno zaščito ob robu talne površine.

6. Čiščenje in vzdrževanje:

  • Navodila za čiščenje: Po končanem polaganju strankam nudimo navodila za pravilno čiščenje in vzdrževanje laminatnih oblog, da se ohrani njihova dolgotrajna privlačnost in funkcionalnost.

Polaganje laminata je učinkovit način za ustvarjanje privlačnih in trpežnih talnih oblog. Strokovnjaki pri Parketarstvu Mijatović imajo izkušnje in znanje, ki omogočajo kakovostno polaganje laminata, ki bo vašim prostorom dodalo estetsko privlačnost, funkcionalnost in trajnost. S tem postopkom bodo vaša tla odražala vrhunsko izvedbo in izjemno trpežnost.

Projekti & Galerija

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo končanih projektov, ki pričajo o naši predanosti kakovosti in estetiki. Vsak projekt je edinstven, a vsak izmed njih odraža našo strast do ustvarjanja popolnih talnih površin. V galeriji boste našli raznolike primere našega dela, vključno s čudovito položenimi parketi, sodobnimi vinili, elegantnimi laminati in še več. Prepustite se navdihu in nas kontaktirajte, da vam pomagamo uresničiti svoje talne sanje.

Parketarstvo Mijatović
Nikola Mijatović S.P.

Kontakt

NA VOLJO VSE DNI V TEDNU!

Pokličite nas na telefon ali nam pošljite povpraševanje.

© 2023 Created by Jadan.si