Pokličite nas

+386 (0)40 730 556

Pišite nam

info@parketarstvo-mijatovic.si

O NAS

KDO SMO

Parketarstvo Mijatović

Spoznajte naše družinsko podjetje, ki se že več kot dve desetletji specializira na področju talnih oblog. Z več kot 20 letnimi izkušnjami smo postali sinonim za kakovostno polaganje, obnavljanje in vzdrževanje različnih talnih oblog, kot so parket, vinil, laminat in še mnoge druge.

Naše korenine segajo v globoko strast do obrti in talnih oblog, ki so nas gnale k izpopolnjevanju svojega znanja in veščin vse od začetka. Danes, kot družinsko podjetje, nosimo s seboj to dolgoletno dediščino in ponosno delimo svoje izkušnje z našimi strankami.

Specializirali smo se za polaganje parketa, kjer vsak lesen element postane del umetnine, ki prekriva vaše talne površine. Obenem smo izpopolnili tehniko polaganja vinila in laminata, ki ponujata izjemno vzdržljivost in estetsko privlačnost, obenem pa so enostavni za vzdrževanje.

Vendar pa naše storitve segajo dlje od samega polaganja. Ponosni smo na svoje sposobnosti obnove talnih oblog, saj verjamemo v trajnost in ohranjanje naravnih virov. Naš postopek obnavljanja parketa ne le podaljša življenjsko dobo vaših tal, temveč tudi obnovi njihov prvotni sijaj in lepoto.

Pri nas ne gre le za posel, ampak za strastno zavezanost do tega, kar počnemo. Vsak projekt za nas predstavlja novo priložnost, da izrazimo svojo kreativnost, spretnosti in predanost do podrobnosti. Naš cilj je preseči pričakovanja vsake stranke in ustvariti talne površine, ki so funkcionalne, trajne ter obenem estetsko privlačne.

Ko nas izberete za vašega partnerja pri ustvarjanju ali obnavljanju talnih oblog, se ne odločate samo za kakovost, temveč tudi za izkušnje, ki jih prinašamo v vaš dom ali poslovni prostor. Zaupajte nam, da bomo vašim tlem dodali karakter, toplino in eleganco, ki si jo zaslužijo. Obrnite se na nas, da skupaj ustvarimo čudovite talne površine, ki bodo trajale še mnoga leta.

Brata Mijatović

Družinsko podjetje

Naša strast do lesa in talnih oblog se odraža v vsakem projektu, ki ga izvajamo. Ne glede na to, ali gre za namestitev klasičnega parketa, sodobnega laminata ali drugih talnih oblog, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše vizije. Naše delo temelji na natančnosti, kakovosti in skrbi za podrobnosti, kar nam omogoča ustvarjanje tal, ki jih boste ponosno pokazali v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Nikola Mijatović

Nikola Mijatović

Aleksandar Mijatović

Aleksandar Mijatović

Strokovnjaki za talne obloge

Polaganje parketa je veščina, ki zahteva natančnost, strokovnost in pozornost do detajlov.

LET IZKUŠENJ
0 +
ZADOVOLJNIH STRANK
0 +

ključne zadeve:

Pri storitvah Parketarstva Mijatović, strokovnjakov za talne obloge

Naše storitve zajemajo vse, kar potrebujete za popolna tla. Specializirani smo za polaganje parketa, pri čemer uporabljamo najnovejše tehnike in materiale za zagotovitev trpežnosti in lepote. Poleg tega nudimo storitve brušenja parketa, da obnovimo obstoječe talne površine, ter lakiranje in oljenje parketa za končni sijaj in zaščito. Začutite razliko s kakovostjo, ki jo prinašamo vašemu domu ali poslovnemu prostoru.

Vse to skupaj tvori temelje za visoko kakovostne storitve, ki jih ponuja Parketarstvo Mijatović in omogoča strankam, da zaupajo v njihovo strokovnost pri ustvarjanju čudovitih talnih površin.

We Provide Expert Car Service

Both rest of know draw fond post as. It agreement defective to excellent. Feebly do engage of narrow.
Extensive repulsive belonging depending if promotion be zealously as.

Parketarstvo Mijatović
Nikola Mijatović S.P.

Kontakt

NA VOLJO VSE DNI V TEDNU!

Pokličite nas na telefon ali nam pošljite povpraševanje.

© 2023 Created by Jadan.si